top of page
_PDS2269-2.jpg

Tempotabel

Tik, tak, tik, tak. De klok tikt genadeloos verder tijdens je wedstrijd. Ben ik nog op het juiste tempo? Ga ik mijn vooropgestelde eindtijd wel halen? Moet ik versnellen, of kan ik op dit tempo blijven verder lopen? Tik, tak, tik, tak.

De klok tikt. Terwijl jij loopt. Laat deze gratis tempotabel de verzoening zijn tussen de klok en jouw benen. Loop samen naar de eindmeet. Synchroon. Op jullie tempo.

Bam, weer een record gesneuveld.

_PDS2269-2.jpg

tempo
tempo
tempo

Op tempo lopen is een kunst, maar ook een gouden ingrediënt om records te verbreken. Als je in staat bent om een bepaald tempo gedurende lange tijd vol te houden, dan is de kans het grootst dat je de finish behaalt in jouw vooropgestelde tijd.

Start je te snel? Dan zal je onderweg het verhaal over de man met de hamer ontdekken. En dat heb je liever niet, I promise. 

In de #tempotabel

_PDS2253.jpg

Trainingstempo

Zoek naar jouw discipline en ontdek welk tempo je gemiddeld per kilometer moet kunnen lopen om jouw vooropgestelde eindtijd te behalen.

_PDS2269-2.jpg

Tussentijden

Ontdek per kilometer jouw tussentijden zodat je onderweg op jouw horloge kan kijken of je nog op wedstrijdschema loopt. Zo kan je tijdig jouw tempo aanpassen.

_PDS2278-2.jpg

van 1 tot 50 km

Wat jouw afstand ook is, alle tussentijden van 1 tot 50 kilometer worden weergegeven in de tabel.

Download
de tempotabel, 
helemaal gratis.

bottom of page