top of page
IMG_2656-2.jpg

Sportmassage

Een cadeau voor jouw spieren

IMG_2652.jpg
IMG_2658.jpg

Wanneer boek ik een sportmassage?

VOOR COMPETITIE

3-6 dagen voor je wedstrijd

Wanneer je toewerkt naar een bepaalde competitie, wil je graag in optimale condities aan de startlijn verschijnen. De spieren nog een laatste keer goed laten loswerken, zorgt ervoor dat je fris aan je wedstrijd start.

NA COMPETITIE

1-3 dagen na je wedstrijd

Wens je optimaal te herstellen na je competitie, om nadien vlot toe te kunnen werken naar je volgend sportief doel? Dan kan een sportmassage het herstel bevorderen.

ALGEMEEN SPORTEN

Bij vermoeidheid

Voel je dat de trainingen niet meer zo vlot gaan? Of heb je vermoeide benen tijdens jouw wandelingen of fietstochten? Dan zou het goed kunnen dat de opgebouwde spierspanningen zorgen voor deze vermoeidheid. Een sportmassage helpt om deze spierspanningen te verminderen.

Soorten sportmassages

Sportmassage 'Col de la Jambe'

Een sportmassage voor de fanatieke zondagswielrenner of competitieve coureur die naast de ketting ook de benen wil laten smeren.

IMG_4432.JPG

Sportmassage 'Flanders Kuit'

Een sportmassage voor de professionele atleet of traditiegetrouwe clubloper die de benen wil loswerken voor een competitie, of na een zware trainingsperiode. 

_PDS4761.jpg

Sportmassage 'Sierre-Gluteal'

Een sportmassage voor de avontuurlijke trailrunner of mountain runner die met frisse benen de heuvels en bergen wil trotseren.

IMG_2369.JPG

Sportmassage 'Refuge de Quadri'

Een sportmassage voor de gedreven hiker of de weekendwandelaar die geen excuus meer wil om een wandeling met vrienden af te zeggen.

DSC_6623.jpg

Sportmassage 'Lumb a Go'

Een sportmassage voor de bureaujobber of de harde werker die door rugklachten hinder ervaart in zijn/haar job. Een deep tissue sportmassage die de spierspanning naar een lager niveau brengt.

Spa-massage
bottom of page